About Our School

Summit K2 Middle School – 1800 Elm St, El Cerrito, CA 


Bell Schedule 

Monday and Tuesday 
 Time          What                                  Length of Time
 8:00am-9:30am     Project Time  90 mins
 9:35am-10:10am  Summit Solves/Summit Reads  35 mins
 10:10am-10:30am Nutrition Break     20 mins
 10:30am-11:20am     Project Learning Time/ Physical Education 50 mins
 11:25am-12:15pm      Project Learning Time/ Physical Education  50 mins
 12:15pm- 12:50pm  Lunch  35 mins
 12:50pm-1:25pm Personalized Learning Time/ Checkins  130 mins


Wednesday, Thursday, and Friday 
 Time          What                                  Length of Time
 8:00am-9:30am     Project Time  90 mins
 9:35am-10:10am  Summit Solves/Summit Reads  35 mins
 10:10am-10:30am Nutrition Break     20 mins
 10:30am-11:20am     Project Learning Time/ Physical Education 50 mins
 11:25am-12:15pm      Project Learning Time/ Physical Education  50 mins
 12:15pm- 12:50pm  Lunch  35 mins
 12:50pm-1:25pm Summit Solves/ Summit Reads 35 mins
 1:30pm- 3:00pm Project Time      90 mins